vukanovic 1
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 10, 2021 @ 15:00
KATEGORIJA: BiH / Vijesti
FIXGEHALT

Narodni poslanik Nebojša Vukanović komentarisao je ponašanje Dodika rekavši da se ponaša kao malo dijete i pravi probleme kada ne dobije ono što želi.

NER FIT

– Uvijek poklekne. Sve što je Milorad Dodik rekao nije ispunio. Jedino što mu ide za rukom je uništenje Republike Srpske. Kažu da sam neprijatelj države, a meni je čast biti neprijatelj mafije, rekao je Vukanović.

Vukanović je istakao kako misli da je Dodik i američki i hrvatski igrač prije svega zbog podrške koju mu pruža predsjednik Hrvatske Zoran Milanović, a onda i zbog izjave Gabriela Escobara da je sastanak sa Dodikom bio produktivan, te da je otvorena mogućnost da se povuku odluke koje je donio, nakon čega je nestala priča o vraćanju nadležnosti.

Govorio je i sve aktuelnijim prijetnjama ratom i huškačkoj retorici koja u posljednje vrijeme prevladava u bh. politici rekavši kako u BiH neće biti rata.

Tekst se nastavlja nakon reklame

– Zašto neće biti rata? Jer političari i mafijaši na vlasti ne žele da se spale njihove hacijende, vile, tržne centre, preduzeća i ogromna imovina koju su stekli u „tranziciji“ pljačkajući državu, a 1991. nisu imali ništa a država bila puna i bogata, rekao je Vukanović, prenosi BN.

LIDER