Vukanović: Zašto treba bojkotovati režimski skup i Dodikovu predstavu

v 7

Drsko je, i sramno što Milorad Dodik ponovo pokušava zloupotrijebiti demobilisane borce Vojske RS, koje je u više navrata grubo ponizio otimajući stečena prava, i što preko svojih pijuna i ucijenjenih poslušnika pokušava organizovati skup podrške sebi i Željki i skrivati se iza naroda kao poslJednja kukavica, piše opozicionar Nebojša Vukanović na svom blogu. 

Režim je u očaju i panici

– Uz pomoć ostataka stare službe Državne bezbjednosti, marioneta i plaćenika, režim je u očaju i panici, ne bira sredstva u pokušaju da uhvati slamku spasa i staljinističkog metodama pokušava na silu izvesti ucjenjene i porobljene da budu statisti na njegovoj predstavi lažne podrške naroda, koji je postao žrtva njegove sumanute, pogubne izdajničke nacionalne politike.

Kao i svaki put, na površinu izađe bulumenta njegovih ljudi iz sjene, koji iza sinekuse narodnih jasala kliču lažnom ocu nacije, i pozivaju narod na proteste. Zbog toga ne čudi horsko pjevanje Dodikovog slavuja iz sjene, Cicka Bjerlice, Nenada Nešića, Aleksandra Pavića, Anđelkovića, Rakovića i drugih lažnih analitičara i plaćenika koji će do srijede graktati u režimskim medijima i na mig službe davati unaprijed napisane izjave.

Režimska predstava

Bojkotujmo režimski predstavu. Pozivam narod da odoli pritiscima, i ne idu na skup podrške Dodiku.

Također, pozivam borce da se javno ograde od Savića, Vukotića, Župljanina i ostalih plaćenika koji su prodali borce za mrvice, i umjesto da pozivaju borce da izađu na ulice zbog nepravde i podijela i teškog položaja boračke populacije, oni traže da oni budu pijuni i štite onoga ko ih je doveo u tešku poziciju.

Vrhunski patriotizam je da odstupe i povuku se oni koji su opljačkali i porobili svoj narod i RS – zaključio je Vukanović. 

Avaz

Prethodni članakGradonačelnik Kasumović čestitao Uskrs 
Sljedeći članakOVO SE ČEKALO: Petar Grašo iskreno o raskidu s Danijelom