WHO: Djeda Mraz dobio vakcinu protiv korone, spreman da djeci dijeli poklone

Deda Mraz
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Djeda mraz je dobio vakcinu protiv koronavirusa i biće u mogućnosti da djeci dijeli poklone u noći između 24. i 25. decembra, saopštila je zvaničnica Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) u pokušaju da umiri dječije strepnje.

“Razumijem zabrinutost zbog Djeda mraza jer je star” i potencijalno u grupi koja je posebno izložena opasnosti od koronavirusa, rekla je zvaničnica Marija van Kerhove.

“Mogu da vam kažen da je Djeda Mraz primio vakcinu protiv virusa. On je odlično, kao i njegova gospođa, i trenutno su veoma zauzeti”, dodala je ona.

ČITAJ JOŠ:  Pogledajte kako predsjednik Austrije putuje na posao

Zvaničnica je još rekla da djecu ne treba da plaše epidemiološke mjere i ograničeno kretanje.

“Djeda Mraz će moći da ulazi i izlazi iz vadušnog prostora kad to želi i tako će moći da dijeli poklone”, rekla je ona, ali je dodala da djeca iz cijelog svijeta treba da shvate da će Djeda Mraz strogo poštovati mjere držanja fizičkog odstojanja.

Prema njenim riječima, djeca na Badnje veče treba rano da idu na spavanje, a Djeda Mraz će putovati širom svijeta da bi dijelio poklone.

ČITAJ JOŠ:  Kako biljke šalju signale da im sipamo previše vode: Na šta obratiti pažnju

N1

GODISNJICA
MARKETING