Wigemark pružio podršku nezavisnim načelnicima/gradonačelnicima FBiH

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Ambasador Evropske unije u Bosni i Hercegovini Lars-Gunnar Wigemark, održao je  radni sastanak sa nezavisnim načelnicima/gradonačelnicima FBiH.

Sastanak je održan u rezidenciji Evropske unije u Sarajevu, a razgovaralo se o lokalnoj samoupravi, mogućnosti razvoja i sistemskog uređenja lokalne samouprave u skladu sa Evropskom poveljom o lokalnoj samoupravi, aktuelnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini i reformskoj agendi.
Wigemark je iskazao podršku nezavisnim načelnicima/gradonačelnicima iz FBiH.

Radnom sastanku prisustvovali su: načelnica općine Visoko Amra Babić, načelnik općine Stari Grad Ibrahim Hadžibajrić, gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović, načelnik općine Goražde Muhamed Ramović, načelnik općine Kalesija Sead Džafić, načelnik općine Bužim Zikrija Duraković i načelnik općine Bosanski Petrovac Zlatko Hujić.

ČITAJ JOŠ:  Sam ložio peć, jer su tatu boljela leđa: Dječak (13) zadobio teške opekotine u požaru, ljekari mu se bore za život
GODISNJICA
MARKETING