X Faktor: Finalisti pjevaju pjesme svojih mentora

X_Factor_1662266a

U osmoj emisiji finalisti će pjevati pjesme mentora, kada ćemo konačno saznati imena pet super-finalista koji će nastupiti u Kombank areni.

Pripreme za osmu po redu uživo emisiju najpopularnijeg muzičkog šoua na Balkanu lagano se privode kraju, a kako saznajemo u utorak nas očekuje specijalno veče: kandidati će pjevati pjesme mentora!

Ova tema je izazvala najviše polemike do sada među samim takmičarima, svi su pod ogromnom tremom i nestrpljivi su da čuju komentare žirija i odluku ko ide u super-finale ovog gledanog tv formata.

“Mnogo smo uzbuđeni, u utorak je odlučujuće veče, kada će se znati ko ide u super-finale i ko će nastupiti u Kombank areni. Vježbamo svakodnevno, pjevaćemo jednu divnu ljubavnu pjesmu koju svi mnogo volimo, ali u drugom, zahtjevnijem aganžmanu”, kažu Doktori i dodaju da su mnogo zadovoljni mentorkom Kristinom, jer je ona realna i zahtjevna, kakva i treba da bude.

Doktori kažu da naporno vježbaju, ali da su puni pozitivne energije.

“Kristinin komšiluk nas redovno čuje kako pjevamo uz klavir, imamo jednu divnu obožavateljku, gospođu koja nas, preko svoje terase, stalno hvali. Obećali smo joj da ćemo zajedno proslaviti ako pobijedimo”, kažu šarmanti momci uz osmijeh.

I ostali finalisti se vrijedno pripremaju za sljedeću emisiju koja je na programu u utorak, kada ćemo konačno saznati imena pet super-finalista ovog popularnog muzičkog šou programa.

Mondo

Prethodni članakVREMENSKA PROGNOZA: Umjereno do pretežno oblačno vrijeme
Sljedeći članakNevjerovatna priča o francuskom ”vječnom zatvoreniku”