Portal 072info

Za bh. navijače u Belgiji rezervisano 3.800 ulaznica

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine jednu od presudnih utakmica u kvalifikacijama za plasman na EURO 2016. će odigrati 3. septembra protiv Belgije u Briselu. Već sada je evidentno veliko interesovanje bh. navijača u zemlji i inostranstvu, koji žele da prisustvuju ovom meču i pomognu “zmajevima” da izbore povoljan rezultat.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Nakon dogovora NS/FS BiH i FA Belgije, utvrđena su sljedeća pravila koja se odnose na kupovinu ulaznica za navedenu utakmicu: – Za navijače BiH rezervisano je 3.800 ulaznica. Cijena jedne ulaznice je 30 EUR. – FA Belgije neće vršiti prodaju ulaznica za navijače BiH, te je NS/FS BiH ovlašten i nadležan za ovu aktivnost. –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Zainteresovani pojedinci i organizovane grupe (udruženja navijača, agencije, firme i sl.) mogu aplicirati za odgovarajući broj ulaznica, najkasnije do 31. 07. 2015. godine. putem email adrese: ticketing_belgium_bih@nsbih.ba – Svaki pojedinac može aplicirati za najviše pet ulaznica, uz dostavljanje fotokopije svog identifikacionog dokumenta (pasoša) i spiska navijača/putnika. – Organizovana grupa može aplicirati za više od pet ulaznica, s tim što treba dostaviti fotokopiju identifikacionog dokumenta (pasoša) predstavnika grupe, te spisak svih navijača/putnika sa datumom rođenja, brojem pasoša i mjestom prebivališta, te informacijama o načinu putovanja i eventualnom smještaju u Belgiji.

– Nadležna služba NS/FS BiH će razmotriti sve aplikacije do 10. 08. 2015. godine, kada će započeti prodaja ulaznica. – U skladu sa odobrenim aplikacijama, prodaja ulaznica će biti realizovana neposredno na blagajni NS/FS BiH, ili dostavljanjem na adresu, uz naknadu troškova pošte na račun aplikanta. NS/FS BiH će razmotriti mogućnost prodaje ulaznica i u Briselu, na dan utakmice. Kontakt osoba NS/FS BiH je Dženita Sijamić, tel: 033/276-679 (email: ticketing_belgium_bih@nsbih.ba). Sve dodatne informacije vezano za ulaznice biće blagovremeno objavljene putem službene stranice NS/FS BiH.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

(sportsport.ba)


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME