Za bijele zube kao iz reklame trebaju vam samo dvije stvari

Kafa, čaj, cigarete, nepravilna higijena zuba… Sve su to faktori koji utječu na njihovu boju. Svakoga dana “bombardiraju” vas reklamama za zubne paste koje obećavaju rezultate unutar mjesec dana, ali oni nerijetko izostaju i nakon dužeg razdoblja primjene.

S druge strane, tretmani kod zubara skupi su i mnogima nedostupni, a jednostavno svi žele imati blistav osmijeh kakvim osvajaju holivudske zvijezde.

Sada postoji brz i učinkovit trik koji možete primijeniti sami kod kuće, a promjene su vidljive odmah. Potrebna su vam samo dva sastojka: soda bikarbona i limun.

U sadržaj jedne vrećice sode sipajte limunov sok dok ne nastane smjesa gustoće klasične paste za zube. Ona će se u početku početi pjeniti pa pričekajte nekoliko sekundi da se proces smiri, a potom četkicom ili vatenim jastučićem nanesite smjesu na zube.

Pogledajte cijeli postupak u videu:

Ne ispirajte odmah usta, već ostavite da pasta djeluje 20 minuta, nakon kojih još jednom ponovite postupak. Važno je dva sata od tretmana ništa ne jesti i ne prati zube. Promjena će vas zadiviti već nakon prvoga puta.

Prethodni članakDanas sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost
Sljedeći članakSpriječen nezakoniti uvoz cigareta i kafe u BiH