Za Dijanu kažu da je najljepša policajka na svijetu

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.
DEKRA

Lijepa i atraktivna kolumbijska policajka ima obožavaoce širom svijeta koji mole da im se “stave lisice”.

Dijana Ramirez, koja je na društvenim mrežama nazivana “najljepšom policajkom na svijetu”, pričala je o svojoj karijeri u borbi protiv kriminala, rekavši da je “počastvovana što služi u policiji”.

Kolumbijska policajka patrolira ulicama grada Medelina koji se nekada smatrao najopasnijim gradom na svijetu, ali kaže da ne bi odustala od svog sadašnjeg posla da bi postala manekenka ili influenserka.

“Kada bih ponovo imala priliku da biram karijeru, ne bih oklijevala i ponovo bih postala policajacka, jer zahvaljujući ovoj instituciji sam ono što jesam”, rekla je za JamPres.

“Dugujem sve policiji, prije svega što me je načinila profesionalcem i ženom kakva sam danas”, dodala je.

Dijana ne namjerava da odustane od policijske karijere da bi postala influenserka, ali se može pohvaliti velikim brojem pratilaca na Instagramu, gdje često objavljuje svoje fotografije u uniformi.

Zadivljujuća žena koja ima 393.000 pratilaca na Instagramu, nominovana je za policijsku ili vojnu influenserku godine na Instafest nagradama, koje imaju za cilj da odaju priznanje profesionalcima koji kreiraju digitalni sadržaj sa velikom publikom.

“Čast mi je da predstavljam policiju ovom nominacijom”, rekla je Dijana.

Svaka Dijanina fotografija je preplavljena komentarima muškaraca koji izražavaju svoje divljenje “policijskoj lutki”.

“Najljepša policajka na planeti”, izjavio je jedan.

“Vau, izuzetno lijepa, volim je”, napisao je drugi.

Drugi su tvrdili da nju nije samo ljepota policajca učinila tako šarmantnom već i činjenica da je bila spremna da stavi svoj život na kocku kako bi zaštitila svoje sugrađane.

“Efikasna, posvećena, strastvena i lijepa, šta više možete da tražite?”, još jedan obožavatelj je napisao, istakavši njene kvalitete, prenosi “Telegraf.rs“.