Portal 072info

ZA GRAD KOJI VOLIM: Koncert učesnika ‘Zvezda Granda’ i ‘ZMBT’ – specijalni gost Gile

KONCERTZAGRADKOJIVOLIM

U organizaciji “Online media” i portala Kakanj-x u kakanjskom Domu kulture upriličit će se muzički koncert pod nazivom “Za grad koji volim” i to u srijedu 5. marta 2014. godine sa početkom u 19.00 sati.

Interesantno je i to kako će na jednom mjestu pjevati učesnici i takmičari popularnih muzičkih takmičenja „Zvezde Granda“ i „Zvijezda možeš biti ti“. Ovaj koncert je također i podrška kakanjskim učesnicima u ovim takmičenjima, ali i njihovim kolegama i prijateljima iz drugih gradova Bosne i Hercegovine Na koncertu učestvuju: .Haris Kulović, Sanel Smolo, Ermin Kubat, Kerim Zeljković, Elvedina Šehić, Dženana Džidic, Armin Čohodar, Mensur Salkić, Ana Barukćić, Jelena Čabarkapa, Emir Pihljak, Miralem Ramić, Alen Vrgovčević, Besim Mujić, Asmir Grabus.

Specijalni gost ove nezaboravne večeri će biti pobjednik prošlogodišnjeg takmičenja ‘Zvezde Granda’ i trenutno jedan od najpopularnijih pjevača u Bosni i Hercegovini, Kakanjac Amar Jašarspahić Gile.

Ulaznice po cijeni od 5 KM se mogu kupiti u Domu kulture Kakanj, Caffe-u „Nur“ Kakanj i Caffe bar-u Enjoy Kakanj. Organizatori savjetuju da što prije rezervišete svoje ulaznice, budući da već sada vlada veliko interesovanje za ovaj nezaboravni koncert.

Podijelite članak