Za jasna sjećanja bez dima i pepela: Otvoren novi IQOS kutak na Vlašiću

Izvor: PMI
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Ništa ne može zamijeniti svježinu planinskog zraka i oštri miris nepomućene čistoće. Ako je vaša destinacija ove zimeVlašić, imate priliku dim i pepeo cigarete zamijeniti boljom alternativom. 

Na planini u srcu naše zemlje IQOS kutak otvorio je svoja vrata za sve postojeće punoljetne korisnike i odrasle pušače koji su riješili da mijenjaju svoje loše navike. Novo prodajno mjesto smješteno ispred Vlašićke kolibe pruža i cjelovitu IQOS korisničku podršku za vrijeme trajanja skijaške sezone.

Otvaranjem na Vlašiću, kompletirana je IQOS ponuda i korisnička podrška na bosanskim planinskim ljepoticama. Na Bjelašnici IQOS možete potražiti u prostoru Intersporta, a na Jahorini u sklopu Apart Hotela Vučko tokom cijele godine.

IQOS je revolucionarni uređaj kompanije Philip Morris koji zagrijava, a ne sagorijeva duhan. Njegovim korištenjem eliminiše se sagorijevanje, a samim time i duhanski dim, vatra i pepeo, zbog čega predstavlja bolju alternativu nastavku pušenja cigareta.

*Važno je znati da IQOS nije proizvod bez rizika jer oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Uređaj je namijenjen samo odraslim pušačima koji bi inače nastavili da puše cig

072INFO TV