Portal 072info

Za kojom Bosankom u Americi vlada potjera?

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Ona je šarmantna, senzualna i zavodljiva. Ona je za kratko vrijeme postigla nešto što mnoge sanjaju. Svojim glasom i pojavom stekla je mnogobrojne obožavatelje koji je prate u stopu. Ona je Bosanka sa američkom adresom i javnosti je poznata po pjesmama “Povedi me” i “Ljubav vodi me” a njeno ime je Enela Palavra.
Energična Enela prije nekoliko dana prezentirala je nove muzičke projekte koje je uradila u saradnji sa već dobro poznatom ekipom studija “Tempo. Pjesme “Potjera” i “Oko moje” već su stavljene na muzičke liste najboljih derneka.
“Pjesme oslikavaju moj stil i moju energiju i to su mnogi prepoznali. Stalno mi pristižu riječi hvale i podrške a to mi zaista daje samo podstrek da nastavim ovim putem kojim sam krenula. Ekipa studija “Tempo” koja radi na svim mojim muzičkim projektima ponovo je mojoj publici dala hit-pjesme,” izjavila je simpatična Enela.

Muziku, tekst i aranžman uradio je tim studija “Tempo”, tj. Almir Ajanović, Damir Bečić i Borislav Domazet.

Pjesme su poput virusa, zarazne, brze i energične i pripremaju nas polako za najluđu noć u godini. Opustite se i dajte sebi oduška uz Enelu i pjesme “Potjera” i “Oko moje”.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME