Portal 072info

Za ljubitelje nogometa “Opel Astra Copacabana”

Opel Astra Copacabana
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Opel Astra

Tačno na vrijeme za prvenstvo u Brazilu: egzotično lijepa Astra s posebnim paketom.

Rüsselsheim. Nova Opel Astra Copacabana donijet će na evropske ceste brazilsko sunce i strast. Taj će poseban model apsolutno morati imati svi pravi ljubitelji nogometa, od Rotterdama do Istanbula i od Liverpoola do Dortmunda. S ovom sportskom Astrom Opel nastavlja svoju uključenost u međunarodni profesionalni nogomet. Copacabana zaista i podsjeća na brazilskog “čarobnjaka s loptom” i sigurno će privlačiti puno pažnje na svim ovoljetnim javnim prijenosima utakmica.

Na njenom je krovu brazilska zastava, a vrata su ukrašena palmama i rasplesanim linijama, pa vanjski dio nove Astre već krasi pravi južnoamerički karakter. A ispod poklopca nalazi se novi 1.6 Turbo benzinski motor s 200 KS/147 kW. Ubrzanje od 0 do 100 km/h za samo 7,9 sekundi zalijepit će vozača za sjedalo presvučeno materijalom izrađenim od prave trave – jer Opelovi su dizajneri zaduženi za unutrašnjost kao pravo malo remek-djelo ručne proizvodnje osmislili način obrade originalne trave s čuvenog stadiona Maracanã.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Svaki automobil dolazi s certifikatom kojim se potvrđuje autentičnost trave, a jednako su originalni i podovi ispred prednjih sjedala koji su posuti pijeskom s plaže Copacabana jer je po njoj nazvana nova Astra. Uz to, svaki primjerak ovog posebnog izdanja dolazi s parom lijepih japanki.

Zvučni signal trube je samba ili vuvuzele, pa odaje pravu stadionsku atmosferu. Poseban dodatak je aparat za automatsku pripravu pića koji tokom vožnje spravlja ledene caipirinhe – naravno, bezalkoholne jer cachaça – alkoholni sastojak tog koktela koji se dobiva destilacijom soka šećerne trske – ide u spremnik s gorivom.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Astra Copacabana posve je brazilska, kao Pelé, ali i njemačka, kao Jürgen Klopp, pa predstavlja doista egzotičnu kombinaciju. Dostupna je kod vašeg Opelova zastupnika od 1. aprila uz preporučenu maloprodajnu cijenu od samo 24 444,44 EUR.

NV.ba

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME