foto integral inzinjering
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 3, 2021 @ 6:40
KATEGORIJA: BiH / Izdvojeno / Vijesti
FIXGEHALT

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, najavio je da će u subotu, 6. novembra, početi izgradnja autoputa Banja Luka-Prijedor i istakao da će naredne godine u RS biti uloženo 500 miliona KM za infrastrukturne projekate, pišu Nezavisne novine.

NER FIT

“Važno je da smo zajedno i da možemo da realizujemo značajne projekte u lokalnim zajednicama. Godinama je traženo da bude završena saobraćajnica Saračica-Čokorska polja i sada možemo biti zadovoljni”, rekao je Dodik u obraćanju, nakon što je otvorio ovu obnovljenu saobraćajnicu u Banjoj Luci.

On je istakao da je sredstva za navedenu saobraćajnicu izdvojila Vlada RS.

“Veoma je lijepo biti sa vama ovdje i kada u izazovnim vremenima realizujemo važne projekte. Naredne godine uložićemo 150 do 200 miliona KM u izgradnju i obnovu magistralnih puteva u RS, a sve snage smo usmjerili da sagradimo auto-put od Doboja do Bijeljine kako bi se povezali sa Beogradom”, kaže Dodik.

Tekst se nastavlja nakon reklame

On je ocijenio da Banja Luka zaslužuje da funkcioniše nesmetano.

“RS kvalitetno funkcioniše, a penzije i plate uredno ćemo isplaćivati. Plate ćemo povećati početkom naredne godine i sigurno je da nemamo izazova”, istakao je Dodik.

LIDER