Portal 072info

ZA OVAKVU NESREĆU NISTE ČULI: Građani u čudu gledali auto bez vozača…


sudar-02

Auto je krenuo polagano naprijed. Stajali smo na stanici u čudu jer u njemu nije bilo nikog. Odjednom je kroz prozor provirila pseća glava, rekla je čitateljica 24sata.

Snimila ga je u Samoboru u blizini gradske tržnice. Dok je njegova gazdarica bila u kupnji, pas je “preuzeo” volan. Svidjela mu se i ručna kočnica pa ju je počeo grickati. Dok se namještao na vozačevu sjedalu, nekoliko je puta stražnjicom potrubio okupljenim ljudima.

– Sigurno mu je bilo dosadno čekati da se gazdarica vrati – rekla nam je čitateljica. Dok je tražio prikladan položaj, vjerojatno je uspio pomaknuti mjenjač pa ga je iz brzine prebacio u ler. Auto je krenuo ulicom.

– Uspio je “odvesti” Hondu nekoliko metara, nakon čega se “naslonio” na drugu Hondu parkiranu ispred. Kad je došla vlasnica udarenog automobila, bila je ljuta jer je mislila da se netko namjerno zabio i uz to parkirao na prilaz kuće.

– Došao sam do vozila, no već je došla vlasnica psa. Branici su bili malo udareni. Nisu zvale policiju nego su same ispunile izvještaj za osiguranje – objasnio nam je komunalni redar.

Prema izjavama svjedoka, vlasnici psa situacija je bila komična jer nije znala da je dlakavi ljubimac ljubomoran na limenog. Nakon dogovora s drugom vozačicom svatko je nastavio u svom smjeru.

sudar-01

24sata.hr

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box