Za ovih pet riječi uzela je 100.000 eura: Ovo je najskuplji stih na estradi

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Neda Ukraden, koja je na balkanskoj sceni decenijama, napisala je autobiografiju “Zora je svanula” koja će biti promovisana na Sajmu knjiga u Beogradu.

Bogata karijera kao i njen život, ispunjen sjajnim hitovima, tiražima ploča, koncertima, priznanjima, ali i tragičnim događajima, naći će se u knjizi koja je dobila naslov po njenoj internacionalno poznatoj pjesmi “Zora je”.

Mnogo fotografija, slavnih ličnosti, velikih i tragičnih ljubavi naći će se u Nedinoj autobiografiji. To je priča i o zemlji koje više nema, gradu koji je iznjedrio mnogo velikih zvijezda, političarima, kolegama…

Naziv autobiografske knjige je po pjesmi za koju je jedan stih napisala pokojna Marina Tucaković. Kako je svojevremeno i sama Ukradenova ispričala, za tu pjesmu je u stvari napisala jedan stih i na njemu zaradila ogromnu sumu novca. Marina je samo napisala – “Suza je iz oka kanula”.

Marina Tucaković na pomenutom stihu zaradila više od 100.000 eura.

-Pjesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko samog naslova pjesme. Prvo smo je nazvali ‘Jovane, zora je’, pa ‘Milane, zora je’. Posljednja i konačna verzija je ‘Zora je’. Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković koja je napisala samo jedan stih, a to je: ‘Suza je iz oka kanula’. Njoj je taj stih donio više od 100.000 eura – rekla je Neda jednom prilikom u emisiji “Glamur”.

Kurir