Za rođendan djevojci platio povećanje grudi, ona ga pretukla i ostavila

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Jedan Kinez grdno se prevario kada je svoju djevojku za rođendan pokušao iznenaditi tretmanom povećanja grudi. Kada je čula o čemu se radi, prvo ga je pretukla, a onda i ostavila.

Wang Chen (26) rezervisao je svojoj djevojci Wen Ting (24) termin u klinici za estetsku hirurgiju u Zhengzhou, u centralnoj Kini, u nadi da će ona biti oduševljena.

Nažalost, kako javlja Daily Online, nije baš dobio reakciju kakvu je očekivao. Uvidjevši da on ustvari nije zadovoljan veličinom njenih grudi, Wen Ting ga je naletu bijesa pretukla.

ČITAJ JOŠ:  Zašto nebo nad BiH i Hrvatskom nije plavo?

“Wang me zamolio da snimim njenu reakciju, ali ne mislim da je to očekivao”, rekao je njegov prijatelj Li Wu.

“Kad je čula poludjela je. Počela je vikati da nikada u životu nije bila toliko uvrijeđena, i ako mu se ne sviđaju njene grudi može da od….”, rekao je.

“On se potom izvinuo rekavši da su joj grudi lijepe, ali da je mislio da bi ona željela da su veće. U tom trenutku počela ga je udarati nogom. Bila je očito bijesna, a onda je odjurila.”

ČITAJ JOŠ:  Kenan Tahirović: Nikad više ne bih ušao u Zadrugu, to mi je životna greška

Zatečen zbog njene reakcije, Wang je kasnije rekao: “Stvarno sam mislio da će joj se svidjeti poklon. Sada kaže da ne želi da buide više sa mnom. Ali pronači ću način da je opet osvojim.”

GODISNJICA
MARKETING