ZA STRASTVENIJI ŽIVOT: Iako možda ne žele priznati, žene ovo obožavaju u seksu

ZA STRASTVENIJI ŽIVOT: Iako možda ne žele priznati, žene ovo obožavaju u seksu

1e181c0359c5057ec29de33c8aef479f

I žene vole seksi igračke, ali se mnoge to stide iskreno priznati. No, ako ih iznenadite nekima od spomenutih, vjerujte da će to probuditi strast u njoj. Ovo su najpopularnija seksi pomagala za žene.

I donje rublje je igračka koja pali

Senzualni grudnjak i vruće gaćice ženi mogu pomoći da se osjeća iznimno seksi. To je i naučno dokazano, pa nema razloga da stvari u spavaćoj sobi dodatno začinite seksi donjem rubljem. Osim što će razveseliti vašeg partnera, pomoći će i vama. To možete činiti i ako ste same jer seksi donje rublje budi u vama seksualnost koja se nadaleko osjeti.

Ništa bez lubrikanta

Ne samo da pomaže da stvari teku glatko, nego pomaže i da seks traje duže. Sjajno je pomagalo prilikom isprobavanja novih položaja. Postoje različite vrste lubrikanata i jedan koji odgovara vašoj prijateljici, ne mora nužno odgovarati i vama. Dakle, same morate izabrati svoj lubrikant. Ako ste slučajno alergični, onda pripazite da ne izaberete intenzivan lubrikant koji bi mogao izazvati reakciju. Postoje i organski lubrikanti koji ne bi trebali izazivati nikakve tegobe.

Japanske kuglice

Ima ih više vrsta, a vi odaberite one za koje mislite da će vama najviše odgovarati. Kuglice se stavljaju u vaginu – jedna po jedna, a to može biti proces koji dugo traje, a u ženama budi veliko zadovoljstvo. Prije korištenja dobro ih je namazati lubrikantom. Oni koji ih koriste kažu da je iskustvo nezaboravno.

Vibrator je obavezan

Prema savjetima brojnih seksologa, svaka bi žena trebala imati vibrator – neovisno je li u vezi ili nije. Ako ste sami, vibrator vam može pomoći da otkrijete vlastitu seksualnost i užitke na koje vaše tijelo reagira. Ako ste u vezi, možete pojačati intenzitet dok ste sa svojim partnerom. Vibrator, kako pokazuju brojna istraživanja, pomaže pri bržem i intenzivnijem doživljaju orgazma.

Erotske knjige

Ma koliko mislite da znate o seksu, činjenica je da znanja o tom području nikad dosta. Ako nemate, nabavite kvalitetnu edukativnu knjigu o seksu. Pomoći će vam da upoznate svoje, ali i partnerovo tijelo. Možete naučiti neke nove trikove, ali i nove položaje. Dobra knjiga može biti i izvor inspiracije koja će zbivanja u vašoj spavaćoj sobi dovesti do savršenstva. Ne zaboravite, i seks je vještina koju treba učiti i teoretski i praktično.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica