Portal 072info

ZA SVE LJUBOMORNE DAME: Šta znači kada vaš muškarac pogleda u drugu!

Mnoge žene pobjesne kada njihov partner pogleda u neku ljepoticu na ulici, ali muškarci otkrivaju da je ta ljubomora neutemeljena.

Kada vaš partner pogleda drugu djevojku, žena se osjeća ugroženo jer misli da je njen muškarac tada uspoređuje s djevojkom koju je pogledao. Međutim, njegove misli su potpuno drugačije, piše “Kurir“.

Bez obzira na to koliko je žena atraktivna i samouvjerena, kroz glavu će joj proći: “On je gleda zato što je ona zgodnija i ljepša”. Nakon toga će to protumačiti kao da nije dovoljna svom partneru, a mučit će je i to da njezin muškarac razmišlja o zgodnoj prolaznici i narednih dana.

Iako oni ponekad pomisle da je druga žena privlačnija od njegove partnerice, ipak im nije važno. Samim tim što je izabrao vas, a ne ljepoticu koja je upravo prošla pored njega, znači da je posvećen vama. Uostalom, nije prestao primjećuje lijepe stvari zbog toga što je u ozbiljnoj vezi.

Muškarci kažu da postoji još jedna stvar koju bi žene trebale znati – to što pogledaju zgodnu djevojku koja prođe pored njih, ne znači da o njoj fantaziraju narednih pet dana. U najvećem broju slučajeva, “ispari” im iz glave čim prođe pored njih.

Podijelite članak