Za tri znaka, oktobar će biti najbolji mjesec u ovoj godini

horoskop ilustracija 750x500 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Pred nama je mjesec u kom je jesen najljepša, a na astrološkom planu sreća se smiješi ovih horoskopskim znacima.

Oktobar 2021. će biti najbolji mjesec za Vagu, Škorpiju i Strijelca – i za njih će ovaj period biti apsolutno magičan.

Kada je Sunce u Vagi kojom upravlja Venera, vaši odnosi postaju glavni prioritet. Vaga se bavi povezivanjem, kompromisom i drugarstvom. Ovo je savršeno vrijeme da ostavite po strani svoje razmirice s drugima i uživate u društvu.

Sezona Vaga je i kada se najlakše zaljubiti, jer Vaga jednostavno ne može da odoli dobroj romansi, piše Luftika.

Vaga

Ovaj mjesec će vas podstaći da postanete produhovljeniji nego inače, jer vas čini toliko više nijansi nego što mislite. Međutim, Merkur se i dalje retrogradira kroz Vagu do 18. oktobra, što će definitivno ubaciti nekoliko komplikacija u vaš život. Pokušajte da još ne donosite brze odluke o sebi. Budite strpljivi, jer će vam vrijeme pokazati kako se zaista osjećate.

Škorpija

Sezona Škorpiona počinje 23. oktobra i skoro već možete osjetiti prelijepu energiju koja vas očekuje do kraja mjeseca. U međuvremenu, morate da se radujete nekim drugim stvarima. Na primjer, Venera – planeta ljubavi i ljepote – će plesati kroz Škorpiju do 7. oktobra, šaljući joj uzbudljive vibracije na vaš način i podsjećajući vas u čemu ste zaista vrijedni. Ali zapamtite, ovaj mjesec bi takođe mogao izazvati neka teška osjećanja. Kako će se sunce kretati kroz vašu duhovnu 12. kuću prije početka sezone Škorpiona, podsjetiće vas na sve stvari koje još uvijek trebaju liječenje i oslobađanje.

Strijelac

Možda ćete se osjećati kao da ste glavna zvijezda programa ovog mjeseca. 7. oktobra, romantična i lijepa Venera ući će u vaš horoskopski znak, posipajući čarobnu vilinsku prašinu po vama. Ako vam se čini da vam ljudi daju komplimente mnogo više nego što to obično rade, morate da zahvalite Veneri na tome. Možda ćete se osjećati inspirisanim da uložite malo više truda u svoju šminku, modu i izgled. Ovog mjeseca Strijelčevi će devinitivno biti najprivlačniji horoskopski znak na tržištu.

GODISNJICA
MARKETING