Portal 072info

Za Valentinovo koncert u BNP

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nezaboravan muzički ugođaj obećava Kiki Lesendrić i njegovi „Piloti“ 13. februara u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici. Nakon sjajnog koncerta u Tuzli, kojim je 26. decembra počela bosanskohercegovačka turneja, Kiki i Piloti u susret danu zaljubljenih poklanjaju Zeničanima veče puno ljubavi i romantike uz sve najveće hitove ovog kultnog pop – rock sastava.

Akustični karavan pod nazivom „Svet je lep kada sanjamo“ otisnuo se na putovanje kroz region i na putovanje kroz jednu od najblistavijih karijera balkanske muzike. U potpuno novom zvuku sa mnogim pjesmama koje dosada nisu koncertno izvođene Kiki Vas maestralno vodi kroz brojne svevremenske hitove ovog benda, kojima je ostavio neizbrisiv trag u istoriji ex jugoslovenskog rock and roll – a.
Ovaj ekskluzivni koncert koproducentski potpisuju tuzlanska agencija „Zeus“ i Bosansko narodno pozorište Zenica, a dio je bosanskohercegovačke turneje za koju je agencija „Zeus“ ekskluzivni zastupnik.

Zatvori i oči i sanjaj! Bajkovito putovanje kroz jednu blistavu karijeru. Kiki i Piloti unplugged. Zabranjeno propustiti ovu muzičku bajku!
Karte za ovaj izuzetan muzički ugođaj, po cijeni od 15 KM, su u prodaji u marketing službi Bosanskog narodnog pozorišta u Zenici. Dočekajmo Valentinovo sa Kikijem u istinskoj muzičkoj čaroliji. Generalni pokrovitelj koncerta je kompanija Oriflame, a generalni medijski pokrovitelji Pink BiH, RSG radio i RTV Zenica koja će snimati cijeli koncert i emitovati u svom programu.

Dočekajte Valentinovo uz najljepše ljubavne pjesme Kikija Lesendrića i Pilota. Bosansko narodno pozorište Zenica, 13. februar u 20,00 sati. Budite dio ovog spektakla, jer „Svijet je lijep kada sanjamo“.

rtvze.ba

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)