Portal 072info

Za Valentinovo koncert u BNP

Nezaboravan muzički ugođaj obećava Kiki Lesendrić i njegovi „Piloti“ 13. februara u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici. Nakon sjajnog koncerta u Tuzli, kojim je 26. decembra počela bosanskohercegovačka turneja, Kiki i Piloti u susret danu zaljubljenih poklanjaju Zeničanima veče puno ljubavi i romantike uz sve najveće hitove ovog kultnog pop – rock sastava.

Akustični karavan pod nazivom „Svet je lep kada sanjamo“ otisnuo se na putovanje kroz region i na putovanje kroz jednu od najblistavijih karijera balkanske muzike. U potpuno novom zvuku sa mnogim pjesmama koje dosada nisu koncertno izvođene Kiki Vas maestralno vodi kroz brojne svevremenske hitove ovog benda, kojima je ostavio neizbrisiv trag u istoriji ex jugoslovenskog rock and roll – a.
Ovaj ekskluzivni koncert koproducentski potpisuju tuzlanska agencija „Zeus“ i Bosansko narodno pozorište Zenica, a dio je bosanskohercegovačke turneje za koju je agencija „Zeus“ ekskluzivni zastupnik.

Zatvori i oči i sanjaj! Bajkovito putovanje kroz jednu blistavu karijeru. Kiki i Piloti unplugged. Zabranjeno propustiti ovu muzičku bajku!
Karte za ovaj izuzetan muzički ugođaj, po cijeni od 15 KM, su u prodaji u marketing službi Bosanskog narodnog pozorišta u Zenici. Dočekajmo Valentinovo sa Kikijem u istinskoj muzičkoj čaroliji. Generalni pokrovitelj koncerta je kompanija Oriflame, a generalni medijski pokrovitelji Pink BiH, RSG radio i RTV Zenica koja će snimati cijeli koncert i emitovati u svom programu.

Dočekajte Valentinovo uz najljepše ljubavne pjesme Kikija Lesendrića i Pilota. Bosansko narodno pozorište Zenica, 13. februar u 20,00 sati. Budite dio ovog spektakla, jer „Svijet je lijep kada sanjamo“.

rtvze.ba

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box