Zabavljanje sa Vodolijom: Pet razloga za i protiv

Da li nečiji horoskopski znak zaista može da nam otkrije kakav je neko kao romantični partner? Mnogi vjeruju u ono što im zvijezde poručuju, a opet, mnogi ne. Bez obzira na one suprotstavljene stavove, mi vam dajemo 5 razloga za i 5 protiv zabavljanja sa Vodolijom.

Došlo je vrijeme da otkrijete sve romantične mane i prednosti koje vas očekuju kada počnete da izlazite sa Vodolijom.

ZA

Eklektična perspektiva

Sigurno ne želite da se zabavljate sa nekim ko nije u stanju da vidi širu sliku. Sposobnost da razume i vidi cijelu sliku dozvoljava Vodoliji da uoči odakle dolaze druge osobe u njenom životu. Ovo je ključna stvar za svaku vezu, posebno ako uzmemo u obzir da je potrebno napraviti određene kompromise kako bi ona uspela.

Rođeni komunikator

Komunikacija je ključna za svaku vezu, bez nje nema nikakve nade za uspjeh. Morate da se osjećate komforno kako biste pričali sa partnerom o svemu, a ako on nije komunikativan, to se nikada neće desiti.

Intelektualac

Postavljanjem pitanja jedino možemo da naučimo nove stvari u životu i steknemo znanje. Ko se ne bi zabavljao sa osobom koja želi da nauči sve o tome šta svet ima da ponudi? Vodolija će probati sve kako bi proširila svoje vidike i stekla nova iskustva.

Humanitarac

Pored brige o vezi, Vodolija se intenzivno brine i o ljudima oko nje. Vodolija je vizionar koji voli da razmišlja o svim načinima na koje može da svet učini ljepšim mjestom.

Društvena

Vodolija voli da se okruži ljudima – ponajviše porodicom i prijateljima. Pravo je olakšanje kada partnera možete da uvedete u bilo koju društvenu situaciju bez brige o tome da li će se snaći. I ne samo to, ljudi će uživati u njenom prisustvu.

PROTIV

Sveznalica

Ne pokušavajte da Vodoliji nametnete svoje mišljenje zato što je to neće impresionirati, već će je samo iznervirati.
Ako se Vodolija ne slaže sa onime šta imate da kažete, vjerovatno ni ne sluša. One rade stvari na svoj način. Kompromisi su ključni, a ako niste u stanju da to radite, uživajte u kratkoj vezi sa Vodolijom.

Povučena

Da li želite da se zabavljate sa nekim ko stalno oko sebe gradi zidove. Ovo može biti izuzetno frustrirajuće i prepreka koju mnogi ne mogu da pređu. Pažljivo sa zaljubljivanjem u osobu koja ima problema sa tim da vas pusti u svoj život. Nikada nije dobro kada je osoba donekle odvojena od svojih emocija.

Nestalna

Jednog dana su srećne sa vama, a drugog nisu. Nestalnost je jedna od onih stvari koje užasno frustriraju. Možda mislite da je vaš partner pouzdan, a onda iznenada uradi nešto što niste očekivali.

Tvrdoglava

Tvrdoglavost nikada nije atraktivna osobina. Vodolija ne želi da vidi stvari iz tuđe perspektive većinu vremena, i to može izazvati dosta tenzije i nezadovoljstva u vezi.

Rezervisana

Zašto biste se zabavljali sa nekim kome jednostavno nije stalo? Iako Vodolija nije ovakva sve vrijeme, ona može pokazati znake rezervisanosti, a kada se to desi, stvari postaju frustrirajuće. U trenutku konflikta, ova osobina može zaista biti užasna. Svaka osoba je različita, tako da nikada nećete znati kakva je u vezi dok ne probate.