Portal 072info

ZABLISTALA UZ AYSUN: Selma Bajrami oduševila zeničku publiku (FOTO)

Popularna bosanskohercegovačka pjevačica Selma Bajrami sinoć je bila zasulužna za još jedan nezaboravan provod u gradu, a mjesto najboljih dešavanja u Zenici tradicionalno je postao Ekor Club koji je do sada ugostio najveća imena estrade.

Tako se sinoć ova atraktivna pjevačica pojavila pred svojim obožavateljima ne sakrivajući zadovoljstvo zbog odličnog odziva Zeničana i Zeničanki, a koji su sa nestrpljenjem iščekivali da ova popularna pjevačica zapjeva svoje najveće hitove.

Iako se činilo da je Selma Bajrami u Zenicu došla spremna, ipak su za njen savršeni izgled sinoć bili zaslužni uposleni u Frizersko-kozmetičkom salonu “Aysun”, a koji su učinili da ova seksipilna pjevačica zablista. Oduševljenje poslom koji su uradili uposleni Aysuna nije mogla sakriti, pa je tako Selma i danas odlučila posjetiti ovaj svjetski salon u Zenici kako bi uživala u njihovim uslugama.

Svoj sinošnji nastup počela je pjesmom “Nisam ti oprostila”, a usijana atmosfera trajala je do sitnih sati. Odlična prihvaćenost u Ekor Clubu i profesionalno odrađeni posao od strane Frizersko-kozmetičkog salona ‘Aysun” inspirisali su Selmu da u skorije vrijeme zeničku publiku počasti još jednim nastupom.

“Osjećam se fenomenalno, odlično sam prihvaćena i imam isključivo riječi hvale. Bilo je zadovoljstvo uživati zajedno sa publikom koja me pratila uglas sve vrijeme. Moram priznati kako sam oduševljena frizurom i šminkanjem koje mi je poklonio salon ‘Aysun’ i kad god budem nastupala u blizini Zenice dolazim u ovaj pravi svjetski salon” – prenijela nam je svoje impresije Selma odmah po silasku sa scene, a nakon čega je uslijedilo fotografisanje sa fanovima.

Kako je to sinoć izgledalo u Ekor Clubu pogledajte u fotogaleriji, a uskoro sve fotografije očekujte i na našoj Facebook stranici.

[Galleries 380 not found]

Podijelite članak