Zabrinjavajuće: Šta je Nostradamus predvidio za 2022. godinu!?

nostradamus
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Koronavirus je obilježio 2020. i 2021. godinu, a kao i za mnoge značajne historijske događaje, pojavila se vijest da je francuski filozof Michel de Nôtre-Dame, Nostradamus – poznat po navodnim proročanstvima – predvidio baš ovu pandemiju.

U moru nedokazanih tvrdnji, lažnih vijesti i zbunjujućih informacija, navodi se i da su Nostradamusovi stihovi objavljeni 1555. godine u djelu Proročanstvo nagovijestili epidemiju 2020.

Svoja je predviđanja oko 500 godina ranije podijelio ovaj francuski filozof.

Za sljedeću je godinu tako najavio navodnu iznenadnu smrt političkog vođe, a mnogi smatraju da je riječ o Kim-Jong Unu, Kraljici Elizabeti ili Joeu Bidenu.

Predvidio je i velike klimatske promjene, potrese i poplave.

Cijene će porasti, a pojavit će se i veći postotak gladi u svijetu. Razvit će se i umjetna inteligencija i to do razine pojave svijesti, a u današnjem svijetu gdje je Internet okosnica svega, to zvuči prilično zabrinjavajuće.

Uz to, najavio je i pad Europske Unije, pri čemu je prvi korak već bio Brexit, dok bi je sljedeća godina mogla dodatno oslabiti.

Jedna od njegovih navodnih proročanstava nalaže da svijet očekuje novi rat, i to kroz napad na Francusku s istoka. Teško je odrediti točan datum njegovih predviđanja jer se baziraju na atronomskim kretanjima, no ovaj napad mogao bi se dogoditi u proljeće.

Ovo predviđanje moglo bi se potencijalno odnositi na napetosti između Rusije i SAD-a koje prijete eskalacijom. Rusija svakim danom sve više jača svoju vojsku, a Kinu je već pronašla kao svog saveznika. S druge strane, već su nekoliko puta NATO i SAD zaprijetili ‘teškim posljedicama’, napadne li Rusija Ukrajinu, piše Večernji.hr.

Podsjetimo, brojne događaje iz povijesti je predvidio: Francusku revoluciju, veliki požar u Londonu 1666. godine, jačanje moći Napoleona i Adolfa Hitlera, slijetanje na mjesec, smrt trojice članova obitelji Kennedy, teroristički napad na Svjetski trgovinski centar u New Yorku 2001…