Zadrugari šokirani Markom Osmakčićem, prisjetili se njegove nedavne izjave: “Oče, jači si od Hitlera, najveći psihopata”

Podijelite vijest

Voditelj “Zadruge” Milan Milošević sinoć je saopćio zadrugarima za prevaru koju su Marko Osmakčić i njegova porodica iscenirali tačnije lažirali smrt Markovog oca.

Zadrugari su ostali u šoku, dok je njegova djevojka Viktorija Mitrović, koja je inače i trudna s Markom, jecala. Mnoge su teorije zašto su Osmakčići uradili takvo nešto, a mnogi misle da je to zbog toga što su htjeli da natjeraju Viktoriju da abortira.

Povukle su se priče iz prošlosti i izvjesne Mateje L. iz Zagreba, koju je upravo Marko nedavno spomenuo.

ČITAJ JOŠ:  Aleksandra Nikolić saznala da je ostavljena: Jedva dočekala da čuje

Tada je šokirao ostale ukućane, kao i gledaoce.

Rekao je:

– Evo ja se obraćam svom ocu lično. Oče, pošto znam da si ti oko ovakvih stvari veoma promišljen, jači si od Hitlera, najveći psihopata… Uradi postupak kao sa Mateom L. 2016. godine u Zagrebu, pa će biti pametna, i priželjkivati abortus u 8. mjesecu! Ja sam svoje rekao, ili ćeš uraditi, ili nećeš.

Sada se svi pitaju šta se tada desilo.

Viktorija Mitrović je sinoć, nakon prvobitnog šoka, rekla da su Osmakčići monstrumi.

ČITAJ JOŠ:  Bebica rekao Miljani da će ga od danas viđati sa drugim djevojkama, a onda je romantično poljubio

– Za sve je njegov otac kriv, počev od njegovog djetinjstva. Za sve što ga je otac maltretirao – rekla je Viki.

Nakon nje i drugi zadrugari su iznijeli svoja mišljenja.

– Mislim da je sve ovo pripremano mnogo ranije, jer nije moglo tako brzo sve da se sredi. Marko je dugo pravio probleme, njegova porodica je to vidjela i planirala sve to vjerovatno mjesecima – naveo je Stefan Karić.

Anđela je rekla da smatra da su oni već to radili “sa onom djevojkom koju je spominjao Marko”.

ČITAJ JOŠ:  Tuča ljubavnika u rijalitiju, zbog poljupca nastao karambol

– Vjerujem da su oni već tad imali problem sa trudnoćom, čim su to mogli da urade… Ja sam se sa njim najviše svađala, mislim da je on ozbiljan monstrum. Mislim da njegove traume potiču od njegovog oca… Možda je zato ženomrzac – rekla je Anđela.

Avaz