sanja hepi stankovic128 670x447 1


AUTOR:
Portal 072info

DATUM:

Sanja Stanković oglasila se nakon vijesti da je preležala korona virus, te da je zbog toga nije bilo na društvenim mrežama, ali ni u javnosti.

Bivša učesnica Zadruge objasnila je na Instagramu zbog čega nije odmah obavijestila javnost o tome da je pozivitvna na Covid-19, već je ćutala. Takođe se osvrnula i na trenutnu situaciju sa najboljim svjetskim teniserom Novakom Đokovićem, kojeg su nakon objave da je pozitivan na koronu, pojedini mediji razapeli.

– Da. tačno je! Preležala sam korona virus. Nisam htjela ranije da se oglašavam, jer sam vidjela kako su se pojedinci ponijeli prema nama koji smo preležali ili onima koji još uvijek imaju. Kao što ste npr. razapeli voditeljku Dušicu i našu legendu Novaka Đokovića – napisala je prvo Sanja.

– Jednostavno sam htjela da izbjegnem tu agoniju. Ali svi koji su bili u kontaktu sa mnom su bili obavješteni. Sada sam, hvala Bogu, zdrava i odlično se osjećam – zaključila je.

Sanja je ranije istog dana, kada je priznala da ima koronu, objasnila i da je to razlog zbog kojeg nije sačekala Jovanu Tomić Matoru po izlasku iz Zadruge.

– Imala sam kovid i zato nisam sačekala Jovanu kada je izašla iz Zadruge. Smorila sam se. Nisam imala neke simptome, ali sam bila pozitivna – otkrila je Stankovićeva.