Portal 072info

Zahtjevne, ali efektivne vježbe za trbušne mišiće (VIDEO)

Snažni trbušni mišići ne samo da pomažu ojačati donji dio leđa, nego i pomažu pri pravilnom držanju. Da bi imali lijepi trbuh potrebno je ispuniti dva uvijeta: ojačati trbušne mišiće i skinuti višak masnih naslaga na trbuhu.

Kako bi se riješili tog viška na srednjem dijelu tijela, morate uključiti učinkovite kardio seanse u svoj plan vježbanja.

Ne postoje vježbe kojima bi sagorjeli salo točno na određenom mjestu. Trbušnjaci ne skidaju salo s trbuha, nego samo jačaju trbušne mišiće. Možete imati savršeno isklesane pločice na trbuhu, ali neće se vidjeti ako ih prekrivaju masne naslage.

No, vježbanje trbušnih mišića jedan je od osnovnik koraka ka lijepom trbuhu.

Snažni trbušni mišići ne samo da pomažu ojačati donji dio leđa, nego i pomažu pri pravilnom držanju. Većina ozljeda donjeg dijela leđa se događa upravo zbog slabih trbušnih mišića.

U ovom videu vam donosimo najbolje, ali i najteže vježbe za jačanje trbušnih mišića. Zato počnite umjereno, s vremenom povećavajte vrijeme vježbanja.

I ne zaboravite jednako važnu stvar, a to su neizostavne kardio aktivnosti koje će vam topljenjem viška masnih naslaga pomoći definirati željeno područje.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box