Portal 072info

ZAHVALJUJUĆI SALONU AYSUN: Mnogobrojne Zeničanke zablistaće u novogodišnjoj noći (FOTO)

Polako se odbrojavaju sati do nove 2015. godine, tako se novogodišnja atmosfera u Zenici primjeti još od ranih jutarnjih sati. Kako to obično biva, mnogobrojna javnost odlazi u kupovinu kako bi večeras sve bilo na mjestu i nivou kada govorimo o proslavi najluđe noći u godini.

Međutim, svi oni koji vode računa o svome izgledu tokom cijele godine večeras žele biti posebni i drugačiji nego je to bio slučaj u proteklih 364 dana u godini. Najbolje mjesto za takvo nešto odavno je postao prepoznatljivi Frizersko-kozmetički salon ‘Aysun’ u PC Axa ali i nedavno otvoreni Nail studio ‘Aysun’ u Shopping centru Džananović a koji nude najkvalitetnije usluge sa prilagođenim cijenama.

Tako je salon Aysun odavno postao prepoznatljiv brend koji sedmično svojim klijentima nudi nove usluge, specijalne popuste a pri tome ne zanemarujući kvalitet i svjetske standarde a što su mnogobrojne Zeničanke i Zeničani prepoznali. Za uslugama salona, kako u PC Axa tako i Nail studija, svakodnevno vlada ogromno interesovanje, a 31. decembar i doček Nove godine bio je idealan povod da danas posjetimo Aysun. Tako smo zatekli veliki broj zadovoljnih klijentica, a koje sa zadovoljstvom svoju brigu za blistav izgled u novogodišnjoj noći prepuštaju stručnom osoblju.

“Već duže vrijeme posjećujem Aysun, kako frizersko-kozmetički salon tako i Nail studio, stoga moram priznati da se jedino ovdje mogu opustiti i po završetku usluga znam da sam zadovoljna. Večeras želim biti posebna, budući da je i večerašnji doček Nove godine kojem pridajem veliku pažnju poseban, zato sam odlučila doći i prepustiti se “u ruke” profesionalaca” – kazala je jedna od mnogobrojnih zadovoljnih klijentica salona Aysun koju smo zatekli u Axi.

Uvijek raspoloženo osoblje na čelu sa vlasnicom također su pokazali prijatnost i toplinu, stoga i ne čudi zašto ovaj salon iz dana u dan broji sve više svojih klijenata. Naš dolazak vlasnica Aysun iskoristila je da svim našim čitateljima, ali i klijentima dva salona Aysun, zaželi sretnu i uspješnu Novu godinu.

Šta su to danas zabilježili objektivi našeg Benjamina Hazića, pogledajte u fotogaleriji.

[Galleries 484 not found]

Podijelite članak