Portal 072info

ZAHVALJUJUĆI SALONU AYSUN: Mnogobrojne Zeničanke zablistaće u novogodišnjoj noći (FOTO)

Polako se odbrojavaju sati do nove 2015. godine, tako se novogodišnja atmosfera u Zenici primjeti još od ranih jutarnjih sati. Kako to obično biva, mnogobrojna javnost odlazi u kupovinu kako bi večeras sve bilo na mjestu i nivou kada govorimo o proslavi najluđe noći u godini.

Međutim, svi oni koji vode računa o svome izgledu tokom cijele godine večeras žele biti posebni i drugačiji nego je to bio slučaj u proteklih 364 dana u godini. Najbolje mjesto za takvo nešto odavno je postao prepoznatljivi Frizersko-kozmetički salon ‘Aysun’ u PC Axa ali i nedavno otvoreni Nail studio ‘Aysun’ u Shopping centru Džananović a koji nude najkvalitetnije usluge sa prilagođenim cijenama.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Tako je salon Aysun odavno postao prepoznatljiv brend koji sedmično svojim klijentima nudi nove usluge, specijalne popuste a pri tome ne zanemarujući kvalitet i svjetske standarde a što su mnogobrojne Zeničanke i Zeničani prepoznali. Za uslugama salona, kako u PC Axa tako i Nail studija, svakodnevno vlada ogromno interesovanje, a 31. decembar i doček Nove godine bio je idealan povod da danas posjetimo Aysun. Tako smo zatekli veliki broj zadovoljnih klijentica, a koje sa zadovoljstvom svoju brigu za blistav izgled u novogodišnjoj noći prepuštaju stručnom osoblju.

“Već duže vrijeme posjećujem Aysun, kako frizersko-kozmetički salon tako i Nail studio, stoga moram priznati da se jedino ovdje mogu opustiti i po završetku usluga znam da sam zadovoljna. Večeras želim biti posebna, budući da je i večerašnji doček Nove godine kojem pridajem veliku pažnju poseban, zato sam odlučila doći i prepustiti se “u ruke” profesionalaca” – kazala je jedna od mnogobrojnih zadovoljnih klijentica salona Aysun koju smo zatekli u Axi.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Uvijek raspoloženo osoblje na čelu sa vlasnicom također su pokazali prijatnost i toplinu, stoga i ne čudi zašto ovaj salon iz dana u dan broji sve više svojih klijenata. Naš dolazak vlasnica Aysun iskoristila je da svim našim čitateljima, ali i klijentima dva salona Aysun, zaželi sretnu i uspješnu Novu godinu.

Šta su to danas zabilježili objektivi našeg Benjamina Hazića, pogledajte u fotogaleriji.

[Galleries 484 not found]

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME