Portal 072info

Zajednička putovanja pravi test za vezu

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ako ne izlazite iz svoje zone komfora u vezi, pitanje je koliko je ona stvarno stabilna. Dobro je kada partner i vi imate i upražnjavate aktivnosti koje oboma prijaju i koje ste zajedno izgradili.

Bez takvih osnova, veza je nemoguća. Međutim, da li ste uradili baš sve da bi vaša veza bila kvalitetna? Test vremena veže se za prostor, pa je tako bitno i gdje provodite vrijeme, a ne samo koliko dugo ste zajedno.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Mnogi parovi dožive prvi odlazak na ljetovanje, te shvate da ne funkcionišu zajedno na duži period, na jednom mjestu i previše blizu. Ali, ako želite da postepeno radite na vezi i učinite je čvršćom, putujte zajedno. I putujte često. Počnite sa zajedničkim vikendom kod kuće, pa proširite na produženi vikend.

Računajte na trodnevnu posjetu nekom drugom gradu, potom na ljetovanje/zimovanje i na kraju na duža putovanja. Bitno je da krenete postepeno – nemojte nakon četiri mjeseca žuriti na more zajedno.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

To bi moglo da bude kobno za vašu vezu. Uspostavite tajming i, što je najbitnije, nađite kompromise u svim planovima koje pravite. Ako “preživite” sve testove prostora i vremena, vaša veza zaista jeste kvalitetnija nego što mislite i imate zajedničku budućnost.


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME