Portal 072info

ZAKOPANA ŽIVA BEBA: Kad se otac vratio nakon dva sata i otkopao je, uslijedio je šok

Dijete čije ime nije navedeno rođeno je u kineskoj provinciji Liaoning, a njegova majka, Lu Xiaoyun, mislila je da je tek četiri mjeseca trudna kad su joj počeli trudovi.

Nakon što je osjetila snažne bolove u stomaku, gospođa Lu, koja je ustvari bila već šest mjeseci trudna, rodila je djevojčicu za koju je vjerovala da je mrtvorođenče.

Pozvala je svog supruga, He Yonga, koji se vratio s posla i zatekao svoju ženu u lokvi krvi.

Pozvao je Hitnu pomoć, a dok su je vozili u bolnicu on je kazao medicinskom osoblju da je besmisleno da provjeravaju bebu.

No, kada su doktori kazali gospodinu Yeu da bi beba mogla ipak biti živa, on je pojurio kući i otkrio da je dijete već bilo pokopano. Učinila je to njegova punica.

Nakon što je iskopao kćerkicu, koja je još uvijek disala, hitno su je odvezli u bolnicu, ali su nakon tri dana morali kazati da prekidaju tretman jer nisu imali novca da plaćaju bolničke troškove, za koje im je rečeno da su visoki.

He ja kazao: “Moja punica je hronično bolesna, moja žena ne radi, a imamo i sedmogodišnju kćerku. Ja sam jedini koji radi…”

No, nakon što je u medije dospjela ova priča, javili su se mnogi koji su željeli pomoći donacijama i beba je ostala u inkubatoru gdje se, prema zadnjim informacijama, dobro oporavlja.

Doznajemo.com

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box