Portal 072info

Zaljubio sam se u udanu ženu, a onda je došlo neizbježno: Uništen mi je život!

Naime, putem medija, ali i filmova, knjiga i pjesama, uglavnom slušamo o ljubavnicama, o ženama koje su nesretne u vezama s oženjenim muškarcima koji im obećavaju brda i doline da bi ih na koncu razočarali.

Max Wooldridge, pedesetgodišnji novinar i bloger, odlučio je na Daily Mailu s čitateljima podijeliti svoju ljubavnu priču i tako srušiti mitove o ljubavnicama- prenosi Jutarnji.

Naime, putem medija, ali i filmova, knjiga i pjesama, uglavnom slušamo o ljubavnicama, o ženama koje su nesretne u vezama s oženjenim muškarcima koji im obećavaju brda i doline da bi ih na koncu razočarali.

Ovo je posve drugačija priča. Wooldridge se zaljubio u udanu ženu i bili su u vezi devet godina. Od prvog trenutka kad su se susreli na jednoj zabavi u Londonu, među njima su frcale iskre, nasmijavali su jedno drugo i otkrili zajedničke interese. Kako je napisao, nema običaj promatrati ženama prstenjak pa tako ni taj prvi put nije promatrao nosi li ljepotica koja ga je očarala prsten na ruci.

Lauren mu se javila i predložila mu da joj skuha večeru u svom stanu. Našli su se na piću i tad je već bio svjestan da je udana, no nije se htio petljati, posebno zato što je bila majka osmogodišnjeg sina Jakea. Međutim, na trećem spoju ni jedan ni drugi nisu mogli odoljeti.

Upuštanje u aferu

‘Veza je vrlo brzo postala fizička. Osjećali smo se posebno, a ja sam imao osjećaj kao da sam je čekao cijeli svoj život. Obožavao sam njezin sramežljivi osmijeh kad bi joj dao kompliment, obožavao sam kako je mirišala i kako je izgledala kad bi se iz ozbiljne žene transformirala u zaigranu djevojčicu. Uživao sam kad bi mi zaspala na prsima’, napisao je.

Sastajali su se otprilike jednom tjedno, kad god je bila u Londonu. Lauren je inače radila od kuće istraživanja za TV producente, a nalazili su se nakon što bi joj završili sastanci. Imala je stan koji su joj roditelji kupili prije nego što se udala i koji je zadržala.

Govorila mu je da više ne može podnijeti biti u istoj prostoriji s njim, a zbog toga se on osjećao istovremeno posebno i krivo.

‘Bilo je trenutaka, dok sam je gledao s čašom vina u ruci ili kad bismo se probudili skupa, kad sam mislio da sam najsretniji čovjek na svijetu. Trenuci koje smo provodili skupa činili su se jedini ispravni. Tako da bih ponekad zaboravio da je udana’, rekao je Wooldridge.

Ostatak priče pročitajte ovdje

Podijelite članak