Portal 072info

Zalutali metak: Nisu primijetili da im je kćerka ranjena, mislili da je menstruacija?!

slika

Djevojčica je spavala kod kuće u mjestu Hejvard kada ju je oko dva sata ujutro zalutali metak pogodio u stražnjicu.

Jedan kalifornijski par čitavih pet sati nije prijavio da mu je desetogodišnja kćer ranjena, jer je njeno krvarenje između butina tumačio – menstruacijom.

Djevojčica je spavala kod kuće u mjestu Hejvard kada ju je oko dva sata ujutro zalutali metak pogodio u stražnjicu. Kada se djevojčica probudila u bolovima i ugledala krv na donjem vešu, njeni roditelji su pomislili da je dobila svoju prvu menstruaciju, navela je policija.

Roditelji nisu shvatili da je ranjena čak ni kada su je odveli u kupatilo. Prema riječima policajaca, oni su konačno spoznali istinu tek kada se njihova kćer probudila za školu, i dalje u bolovima.

Roditelju su, naime, pregledali njen krevet i pronašli rupe od metaka. Ljekar je rekao istražiteljima da je ulazna rana bila veoma mala i da se lako mogla previdjeti ako je porodica pomislila da je djevojčica dobila menstruaciju.

Ona je još u bolnici, i njeno stanje je stabilno. Metak je ispaljen iz automobila u prolazu. Policija ne zna zašto je pucano i još niko nije uhapšen.

Beta

Podijelite članak