Portal 072info

ŽALUZINE STYLE: Savremeno, funkcionalno i pouzdano!

“ŽALUZINE STYLE” d.o.o. je renomirana firma koja se bavi izradom i montažom alu žaluzina i trakastih zavjesa. Izrađujemo, montiramo i dostavljamo alu i pvc roletne, harmonika vrata, kao i rolo zavjese sa ili bez štampe.

Za sve narudžbe dolazimo na Vašu adresu, vršimo mjerenje i montažu po Vašim zahtjevima.

Opremljeni i obučeni za organizovanje kompleksnih proizvodnih procesa koji omogućavaju kreiranje proizvoda za dom i industriju, proizvoda visokog kvaliteta, savremeno dizajniranih, tehnički pouzdanih i po konkuretnim cijenama, ŽALUZINE STYLE je firma koja može da ispuni najraznovrsnije i najkompleksnije zahtjeve klijenata u oblasti funkcionalnosti, sigurnosti i izdržljivosti.

U svojoj ponudi nude Al. žaluzine, trakaste zavjese, plise zavjese, panelne zavjese, harmonika vrata, ALU i PVC roletne, ALU i PVC stolariju. Za sve isporučene proizvode obezbjeđujemo servis i rezervne dijelove iz vlastite proizvodnje. Ugradnja je brza i jednostavna.

“ŽALUZINE STYLE” d.o.o. posjeduje bogatu refernc listu za svoje izvedene radove, a izdvajamo:

Kantonalna bolnica Zenica, Općina Zenica, Narodno pozorište Zenica, Srednja muzička škola Zenica, Kantonalni sud Zenica, Stručna Zanatska škola Zenica, Advokatska kancelarija Bakir Ljubović, Osnovna škola Edhem Mulabdić, SHOT d.o.o. Zenica, MKF Prizma, DC Marketing, Dubrovnik d.o.o., KD Preporod i mnogi drugi.

Nalazimo se u ulici Kočeva 35 kod stare zelene pijace, a za sve informacije tu je kontakt telefon: 032/406-408 i 061/146-161.

[Galleries 212 not found]

Podijelite članak