Portal 072info

Zamislite radni stol pored okeana: Odmaralište na Maldivima nudi takav za 23.250 dolara

0A563923 6CCE 41FB B30D 9D2034D5143B
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Radni stol s pogledom na okean uz posvećenog osobnog asistenta, stalno osvježenje i besplatnu uslugu pranja rublja zvuči kao idealna radna pozicija. Takvu upravo možete pronaći na Maldivima, ali cijena nije za svačiji džep.Luksuzno odmaralište na Maldivima pokrenulo je paket s brojnim pogodnostima za one radnike kojima posao ne ovisi o mjestu. Nautilus Maldives, koji je otvoren 1. septembra, putnicima nudi priliku da svoj posao prebace iz kućnog ureda na plažu. Međutim, radna atmosfera poput ove nije jeftina.

Sedam noćenja za dvije osobe u jednoj od 26 kuća na plaži i okeanu koje nudi Nautilus Maldives, košta 23.250 američkih dolara, dok dvosedmični ili trosedmično boravak gosti moraju platiti 37.850 ili 52.000 dolara, piše CNN Travel.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME


Kako kažu iz Nautilusa, radnicima nude mir u odmaralištu koje je smješteno na privatnom ostrvu. U paket su uključene i svakodnevne meditacijske sesije, joga, fitness, te privatno krstarenje s delfinima na jednoj od privatnih luksuznih jahti. 

Oni koji rezervišu paket, također imaju mogućnost nekoliko sati dnevno raditi za radnim stolom na osamljenoj pješčanoj obali.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Foto: Nautilius MaldivesFoto: Nautilius Maldives

U želji da ublaže zabrinutost posjetitelja u vezi s dolaskom na Maldive, iz Nautiliusa naglašavaju da oni preuzimaju na sebe sve imigracijske i druge procese, dok se gosti mogu opuštati u privatnom salonu na aerodromu. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podsjetimo, Maldivi su trenutno otvoreni za sve turiste pod uvjetom da imaju dokaz o negativnom PCR testu na koronavirus, ne starijem od 72 sata.

Podijelite članak
  • 2
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)