Tri medalje za Taekwondo klub START na Državnom prvenstvu u Brčkom

Proteklog vikenda, 17.03.2018 godine Taekwondo klub START je učestvovao na Državnom prvenstvu u TaeKwonDo-u u Brčkom u organizaciji TKD saveza Bosne i Hercegovine . Na Državnom prvenstvu je bilo 470 takmičara iz 42 kluba, do sada najveći odziv otkada je formiran državni savez. Taekwondo klub START je učestvovao sa svoja tri takmičara i ostvario zapažene rezultate. Naš član Irvin Džananović je postao državni prvak u kategoriji juniori A-59 kg, naša Ena Šehović je državni vice prvak u kategoriji mlađe kadetkinje A-43 kg, dok je naš treći član Elmin Šuvalić bronzani u kategoriji Juniori -55 kg. Na prvenstvu je najbolji klub bio Novi grad Sarajevo.
TKD klub START nastavlja sa svojim aktivnostima za predstojeća takmičenja koja slijede u narednim sedmicama, Bosna Open i Federalno prvenstvo TKD u Čapljini.
U naš sistem rada, i našu ozbiljnost možete doći i uvjeriti se svaki radni dam od 18:00 sati na prvom spratu RK Bosanka. Poseban akcenat naš klub stavlja na rad na najmlađim , našim vrtičancima koji imaju od 4 godine pa naviše.
Dođite i uvjerite se.

Uprava TKD kluba START

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE