Portal 072info

Zaposlenici kladionice „Sport Plus“ najavljuju velike proteste!

Klupko se odmotalo i lavina je krenula. Nakon što su protekloga vikenda zaposleni u kladionici „Premier“ javno objavili poziv na prosvjede ispred zgrade Vlade u Sarajevu, to su danas učinili i zaposleni u kladionici „Sport Plus“….
Okupljeni u Facebook grupuSpasimo naša radna mjesta – Sport Plus“, koja broji preko 6.600 članova, a među kojima je 900 zaposlenih u ovom poduzeću te mnogobrojni članovi njihovih obitelji, poslovni partneri, poznanici, igrači i mnogi drugi, u ponedjeljak su najavili kako ne bježe od posljednje opcije koja im je ostala u nadi da spase svoja radna mjesta.

Kolege, prijatelji, narode, vrijeme je da podržimo jedni druge; vrijeme je da prosvjede prihvatimo kao opciju koja će nam biti sljedeći korak; vrijeme je da ispoštujemo moto ove kampanje #SvizajednogJedanzasve i da se pripremimo na taj korak, poručeno je u objavi koja je ujedno i poziv na organiziranje prosvjeda.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Dodaju kako Vlada FBiH, na čelu s premijerom Fadilom Novalićem, ne želi dobro za njih, njihova radna mjesta, njihove obitelji.

Uz njega su i mnogi drugi koji podržavaju izmjene Zakona o igrama na sreću koji bi imperativno doveo do zatvaranja privatnih poduzeća koja se bave igrama na sreću, a to smo mi, to je “Sport Plus”, to je 5.500 zaposlenih u kladionicama,
napominju u pozivu.

Prosvjede, kažu, vide kao jedinu opciju koja im je preostala u višemjesečnoj borbi te pozivaju sve prijatelje, obitelj, poznanike, igrače kladionice da im se pridruže kad za to dođe vrijeme.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podsjetimo, zaposleni u kladionicama su se ujedinili u Facebook grupama još ljetos, a nastoje javnosti iznijeti istinu o tome što im država sprema, odnosno bore se protiv izmjena Zakona o igrama na sreću koji će, kako su naveli, dovesti do zatvaranja svih privatnih poduzeća koja se u Federaciji BiH bave igrama na sreću.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME