Zaposlenik mu je slupao skupocjeni Bugatti, ali Ronaldo ne mora brinuti: Njegov vozni park je impresivan

Fudbaler Mančester junajteda i jedan od najboljih igrača svih vremena Kristijano Ronaldo (Cristiano) zajedno sa svojom porodicom odmara na Majorci.

Međutim, njegov odmor je barem malo upropastio jedan njegov zaposlenik koji mu je slupao skupocjeni Bugatti Veyron, vrijedan oko dva miliona eura.

Kako je prenio Periodico Mediterraneo, Bugatti Veyron je vozio jedan od Ronaldovih zaposlenih, a onda je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u ulaz kuće ovog. Nesreća se dogodila u prijepodnevnim satima.

Iako je Bugatti Veyron jedan od omiljenih automobila Ronalda, Portugalac i bez zvijeri od dva miliona eura ima nevjerovatan vozni park. 

Brojni mediji naveli su kako Ronaldo ima više od 25 automobila, a samo neki od vozila najpoznatijih marki koje Portugalac posjeduje su: Range Rover Sport, Porsche 911, Chevrolet Camaro, Lamborghini Aventador, Mercedes S65 AMG, Mercedes AMG GLE63, Bugatti Veyron, Bugatti Chiron, a prije dvije godine je kupio i Bugattija Centodiecija vrijednog oko 10 miliona eura.

U garaži mu je i Mercedes G-Wagon Brabus, koji je dobio na poklon od svoje izabranice Georgine, a vrijednost tog vozila procjenjuje se na skoro 700 hiljada eura.

Avaz