Zaposlite se u jednoj od najbrže rastućih hotelskih grupacija u Hrvatskoj ili postanite fitness trener u UAE

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog po za traženje poslova.

Hoteli TUI Sensimar Adriatic Beach**** i TUI Sensimar Makarska**** dio su jedne od najbrže rastućih hotelskih grupacija u Hrvatskoj, usmjerene prema kreiranju novih vrijednosti u hrvatskom turizmu, koja sa svojim timovima vrijedno promiče i ulaže u kvalitetu usluge sukladno hotelskim standardima TUI Sensimar.  Budućim zaposlenicima nudimo besplatan smještaj, restoran s besplatnim toplim obrocima, stimulativna primanja, ugodno i pozitivno radno okruženje, mogućnost profesionalnog i osobnog razvoja te usavršavanja. Pozivamo Vas da nam se pridružite na sljedećim pozicijama: Barmen. Opis poslova: priprema i služi pića gostima, priprema osnovne mješavine za pića, priprema standardne ukrase za pića od voća, povrća i začinskog bilja.

Opširnije pronađite  OVDJE

Farmasi BH d.o.o. zapošljava: Zone Manager (m/ž).  Odgovornosti i ciljevi na poziciji (opis radnog mjesta): upravljanje i unapređenje prodaje u regiji Banja Luka/Bihać, regrutiranje i razvoj liderstva, komunikacija, savjetovanje i praćenje članova društva, motivisanje tima prodaje, organiziranje marketinških aktivnosti i promocija. Pogodnosti: redovna i sigurna fiksna primanja, plus mjesečni bonusi; poslovni auto 24/7; plaćeni troškovi goriva, prezentacije i ostalih troškova; lap top i poslovni mobitel (plaćeno); samostalno kreiranje radnog vremena (Fleksibilno radno vrijeme); stručna usavršavanja;

Opširnije pronađite OVDJE

Kristal d.o.o. je Društvo osnovano 1989 godine. Tradiciju poslovanja održava od nastanka do danas. Društvo ima kontinuiran rast i razvoj. U skladu sa povećanjem obima poslovanja objavljuje oglas na poziciju: Pomoćni radnik. Uslovi: odgovornost i dosljednost u radu, ozbiljnost, timski rad, spremnost za rad na terenu. Radni angažman obuhvaća poslove vršenja usluga transporta, selidbe, pakiranja i ostale pomoćne poslove iz djelatnosti transporta, selidbe i usluga održavanja objekata.

Opširnije pronađite OVDJE

Osnovna djelatnost tvrtke D.B.Vent d.o.o. je montaža ventilacijskih kanala izrađenih od pocinčanog lima kao i montaža prateće opreme za ventilaciju te izolacija ventilacijskih kanala neposredno prije montaže na licu mjesta izvođenja radova. Naš stručni kadar vrši kontrolu projekata prije i tokom izvođenja radova, završno kontrolno ispitivanje učinkovitosti ventilacije te kvalitetnu regulaciju i balansiranje ventilacijskih sustava. Posebnu pažnju posvećujemo dokaznicama o izvedenim radovima sa pratećom foto dokumentacijom prema zadnjim HR i EN-normama. U cilju jačanja našeg tima u R. Hrvatskoj tražimo: Monter/ka ventilacijskih sustava.

Opis radnog mjesta: Samostalno izvršavanje zadataka po nalogu vodećeg montera odnosno poslovođe gradilišta a koji se odnose na: montažu ventilacijskih kanalate toplinska izolacija istih, montažu ostale opreme za ventilaciju kao što su PPZ, prigušivči buke, rešetke, klima komore, regulatori protoka zraka i sl., rad sa rashladnim medijima kod ugradnje klima uređaja.

Opširnije pronađite OVDJE

Adecco ti nudi priliku da radiš kao Fitness trener u UAE.

Opširnije pronađite OVDJE

Biznisinfo