ZAPOSTAVILA JE I BAŠTU ZBOG NJEGA: Nada Topčagić ne zna gdje je zbog Zlatana Ibrahimovića

Pjevačica Nada Topčagić posljednjih mjesec dana ne zna gdje se nalazi. Otkako je doživjela slavu na svjetskom nivou zahvaljujući Zlatanu Ibrahimoviću, koji je slavio 500. gol uz njen hit “Jutro je”, a potom je uz istu pjesmu bio ispraćen na italijanskom festivalu “Sanremo”, pjevačica je potpuno zapostavila sve obaveze, zbog čega se i požalila.

Na sve to, kada je dobila informaciju da se njena pjesma, koju je snimila davne 1989. godine, plasirala na četvrto mjesto italijanske top liste, ona je zbog uzbuđenja sigurno zaboravila da se zove Nada Topčagić.

-Ovo je nevjerovatno.Da ja potpuno batalim svoje obaveze! Ma, idi! Ne znam gdje sam. Toliko me je ljudi zvalo. Više ne znam ni s kim sam pričala, ni gdje sam išla. Ali, tako je to kad imaš hit koji je star 32 godne. Znaš li ti šta je Sanremo?! Ma ćao”. Čovječe, zbog ovog ludila i Zlatana Ibrahimovića zapostavila sam baštu u Banovcima. Kad sam sa Zlatkom otišla za vikend, imala sam šta da vidim. Sve je zaraslo, trava do koljena, a kuća kao da je pala atomska bomba. Oboje smo zasukli rukave i bacili se na posao. Kosila sam, orala, drljala…. Ma svašta nešto. U kući sam napravila generalku, tako da je sada sve cakum-pakum,-ispričala je Nada.

Ona planira za koji dan da obiđe i Taru, pa odatle da direktno ode u Crnu Goru, gdje takođe ima kuću.

-Uskoro ću da se popnem gore. Ima posla i na Tari. Ne pamtim kad sam bila. Zlatko i ja sve čekamo da krenemo, onda se desi ovo, pa ono. Nikako da krenemo. Šta me je snašlo. Sanremo- i dalje ne dolazi sebi Nada.

IZVORExpress
Prethodni članakKRIJE IH PUDEROM: Kristina Mandarina pokazala pravo lice (FOTO)
Sljedeći članakPLANET OBUĆA ZENICA: POPUSTI OD -20% NA SVE