Zaradite pisanjem članaka za njemačke webstranice

Zaradite pisanjem članaka za njemačke webstranice

607_20130124162705_oglas1

Poznavaoci njemačkog jezika sada imaju priliku, da od kuće zarađuju novac, tako što pišu sadržaj za njemačke webstranice, blogove i portale. Upitanju su obično članci koji opisuju neke proizvode ili usluge, ali mogu to biti i savjeti i mala istraživanja. Plaćenost je u prosjeku 0,03 KM “po riječi” koju napišete, tako da zarađujete onoliko, koliko i radite. Jedan standardni članak od 500 riječi vam može donijeti dakle i do 15 KM zarade!

Svi zainteresovani mogu više informacija pronaći ovdje: www.epromocija.com/oglas, uključujući i e-mail adresu na koju mogu poslati svoje aplikacije. Dobro poznavanje jezika, kao i poznavanje pravopisa i gramatike su ključni za ovaj posao, tako da naročito visoke šanse imaju studenti, profesori, prevodioci itd. Pored toga, posao zahtijeva poznavanje osnova korištenja interneta i istraživanja u Google-u. Aplicirati mogu sve osobe starije od 18 godina.

U posao je uključena besplatna obuka kao i plaćeno probno radno vrijeme. Dobijate svoj osobni nalog na platformi za pisanje, te možete raditi gdje, kad i koliko hoćete.

Aplicirati možete putem e-maila, gdje će se odvijati i sva daljnja komunikacija. Aplikacija mora biti na njemačkom jeziku i sadržavati minimalno 200 riječi. S obzirom da je ovo kreativan posao, sadržaj aplikacije je prepušten isključivo vama. Dobijate odgovor u roku 24 sata i automatski počinjete sa obukom (na bosanskom). Konkurs je otvoren od 06.08.2013. i traje dok se ne popune kapaciteti. Svaki aplikant će imati priliku da dobije posao, ukoliko zadovolji postavljene kriterije.

Više informacija na: www.epromocija.com/oglas.

Izvor:haber.ba

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica