knin korona dejan domic
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
Kurbani 2021

Nakon što je na području Knina potvrđeno da je jedan novozaraženi s koronavirusom, pokazalo se kako je riječ o osobi koja je prošle sedmice boravila u Srbiji te se vratila u Knin.

Kako navodi Dalmacija danas, riječ je o mladom kninskom pjevaču Dejanu Domiću koji im je potvrdio kako se nakon povratka iz Srbije, gdje je snimao aranžman za novu pjesmu, vratio u Knin gdje je u subotu održao koncert u noćnom klubu ‘Number one’.

– Trenutno se osjećam dosta dobro. U ponedjeljak sam dobio simptome, loše sam se osjećao i imao sam blago povišenu temperaturu. Odlučio sam se testirati na koronavirus – ispričao je mladi pjevač.

Istaknuo je kako ga je najviše strah da je velika vjerovatnost da je prenio bolest i kod drugih ljudi.

– Puno je bilo ljudi u noćnom klubu te večeri, sigurno njih 300. Nisam sigurno sa svima imao bliski kontakt, ali bilo je i dosta njih s kojima je bilo bliskog kontakta, zabrinuto je otkrio Dejan i dodao:

– Žao mi je, ako sam zarazio veliki broj ljudi, svojih sugrađana, ako ne daj Bože dođe do toga, zaista nema namjere, jednostavno se dogodilo i to je to.

Vlasnik kluba Matej Ljubić vjeruje kako pjevač nikog nije zarazio jer su u klubu između publike i izvođača napravili zaštitnu mrežu od pet metara.