Zašto je Coca Cola u Mc Donald’su najukusnija!?

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Mnogima od nas nema ukusnije Coca Cole do one iz McDonald’sa, a Daily Mail piše da je napokon otkrivena tajna njenog okusa.

Razloga zbog kojih je McDonald’sova Cola ukusnija od one iz drugih lanaca je više, a oni su navodno način hlađenja, čistoća vode, način skladištenja sirupa Coca Cole i širina slamke.

Naime, 85 posto Coca Cole čini voda te je njena kvaliteta jako važna za konačan okus. Zbog toga u McDonald’su prakticiraju “zlatni standard” kod filtriranja vode. Osim toga, većina restorana brze hrane sirup dobiva u vrećama koje se nalaze u kartonskim kutijama, dok u McDonald’s dolaze u nehrđajućim inox posudama.

ČITAJ JOŠ:  Puno sunca, kraće radno vrijeme, nasmijani ljudi: Znate li da se najsretniji grad svijeta nalazi se u Evropi?

Važno je i koliko se brzo sirup troši. U McDonald’su se on jako brzo troši pa je uvijek svjež, dok kod drugih lanaca s manje kupaca dulje stoji otvoren. Voda i sirup se prije stavljanja u miješalicu rashlade, što također utječe na krajnji okus.

Zadnje, ali ne i najmanje važno, slamka u McDonald’su je nešto šira od slamki u drugim lancima brze hrane.

Index.hr

GODISNJICA
MARKETING