Portal 072info

Zašto je dobro da muškarac bude stariji od žene?

Iako mnoge žene koje su u vezi s mlađim muškarcima ne skidaju osmijeh s lica, idealna razlika koja će ženu uistinu učiniti srećnom je više od deset godina u korist muškarca.

Prednost starijih muškaraca je iskustvo i galantnost, kao i činjenica da su spremni da ulažu u odnos koji započnu. Meri Gold kolumnistkinja iz Velike Britanije tvrdi kako stariji muškarci imaju samopouzdanje, a to je ono što ih razlikuje od mlađih koji su nesigurni. Ona kaže kako je muškarac stariji od žene 10 do 15 godina pravi partner za nju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Stariji muškarci znaju i tajne zavođenja kojima lako osvajaju žene, ali ne staju na tome već se trude i ulažu u vezu i sa svojim partnerkama vode duge i ozbiljne razgovore.

Kolumnistkinja Gold tvrdi kako su stariji muškarci bolji partneri, jer su u prethodnim vezama naučili šta žene žele i vole i šta im smeta, kao i koje riječi ne treba upotrebljavati u ženskom prisustvu. Sve su to stvari koje pripadnice ljepšeg pola bacaju na koljena.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

I dok su mlađi partneri “slađi pod prstima”, njihov pogled vrluda i skloni su flertu s drugim ženama. Oni stariji itekako znaju da se to ne radi i znaju da kontrolišu svoju seksualnost.

Stariji partneri cijene žene, a one u njihovom društvu nisu pod pritiskom da moraju odlično da izgledaju, tvrdi Meri Gold koja naglašava kako je jedna od prednosti starijeg muškarca što voli zdravu hranu na jelovniku.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Na šarm i samopuzdanje starijih muškaraca pale su manekenka Rouzi Hantington-Vitli koja je u vezi s 20 godina starijim glumcem Džejsonom Stathamom, prelepa Ketrin Zita Džouns čiji je suprug Majkl Daglas stariji 25 godina. Jedanaest godina starijeg je odabrala i Hajdi Klum, ali i Selma Hajek.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME