Zašto je momak prebio “Ženu od sultana”

3 305
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Pjevačica Tijana Milentijević, poznata po pjesmi “Žena od sultana”, pretrpila je nasilje od momka M.K. zbog njegove ljubomore.

Njen partner, s kojim je bila godinu dana, a kojeg je prijavila policiji, nasrnuo je fizički na nju nakon što ju je napao da joj se fanovi udvaraju preko društvenih mreža i šalju joj poklone. 

Prebacivao joj je, piše “Kurir”, da se s nekima i viđa njemu iza leđa, a sporan je bio i pjevačicin poslovni put na koji je trebalo da ode bez njega.

ČITAJ JOŠ:  Ispovijest Željka Samardžića o ranjavanju u Mostaru: Ljekari su mi rekli da me je Bog pogledao

Iako ga je ubjeđivala da nema razloga za ljubomoru, M.K. je, kaže jedna Tijanina drugarica, navodno ošamario pjevačicu, uvrtao joj ruku, a onda je odvukao do tuš-kabine, gdje ju je polivao hladnom vodom. 

Njen otac bio je bijesan kada je vidio uplakanu i isprebijanu kćerku i želio je da se obračuna s njenim sada već bivšim momkom, ali je ipak ostao miran, jer je policija radila svoj posao. 

I Tijanini prijatelji su ga molili da ne čini situaciju još gorom.

ČITAJ JOŠ:  Tužba protiv TikToka zbog načina prikupljanja i upotrebe podataka od djece

Tijana Milentijević se oglasila saopćenjem, koje je uputila medijima preko producentske kuće “Šaran koncept”.

– Tačno je da sam doživela psihičko i fizičko nasilje. Uradila sam ono što sam smatrala da je najbolje za mene. Hvala vam svima na razumijevanju i na podršci. Nadam se da razumijete u kakvom se stanju nalazim i da se više neću oglašavati na ovu temu. Ovoga puta javno apelujem na sve djevojke da ne trpe nikakvo nasilje – pisalo je u saopćenju.

ČITAJ JOŠ:  Tijana Milentijević: Kako sam postala „Žena od sultana“

GODISNJICA
MARKETING