Portal 072info

Zašto je ovu pjesmu za nekoliko sati poslušalo nekoliko hiljada ljudi?

Samir Rizvanović je nakon dugogodišnje muzičke karijere 2014. godine predstavio krunu svog rada u vidu albuma “Život smo imali”. Album je doživio veliki uspjeh na prostoru Bosne i Hercegovine ali i regiona. Ovaj estradni umjetnik nakon objave albuma, bio je “zatrpan” raznim pozivima za gostovanje, tako da je u kratkom vremenu obišao cijeli europski kontinent.Ipak, Samir je pronašao vremena i za snimanje novog materijala sa profesionalnom ekipom studija “Tempo”.

“Radna godina je iza mene, a tako je i krenula 2015. godina. Pjesme s albuma “Život smo imali” su doživjele veliki uspjeh i drago mi je da se traže po nekoliko puta na mojim nastupima. Samo za moje obožavatelje i poštovaoce mog rada, predstavljam novu pjesmu “Magija”. Vjerujem da će pjesma pronaći put do srca mnogih slušatelja, a ovo je samo jedno od iznenađenja koje očekuje moje mnogobrojne fanove,” izjavio je Samir.

Nakon YouTube premijere, pjesmu je za manje od 24 sata,pregledalo više hiljada ljudi i već je postala pravi hit. Tekst,muziku i aranžman za pjesmu “Magija” potpisuje profesionalna ekipa studija “Tempo”. Interesantno je da je prateće vokale otpjevala popularna Ivana Selakov.

Podijelite članak