Zašto muškarci pričaju viceve o plavušama?

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

BlondeMoment-715653Istraživanja pokazuju da se muškarci šale na račun plavuša samo zato jer se plaše njihove seksualnosti.

Jedna od neiscrpnih tema za viceve su plavuše, odnosno njihova navodna neinteligencija.

Iako su plavuše već navikle slušati viceve na svoj račun, te je vrlo malo onih koje se vrijeđaju na tu temu, dvije su žene (od kojih niti jedna plavuša) provele istraživanje o tome zašto muškarci pričaju viceve o plavušama.

Istraživanje koje je provedeno na u Jeruzalemu pokazalo je da su vicevi o plavušama zapravo toliko popularni jer se muškarci uz njih osjećaju ugodnije i lakše se nose sa svojim strahovima.

Ako se muškarac boji atraktivne plavuše dovoljno je ispričati nekoliko viceva koji je prikazuju neinteligentnom da bi se on osjećao superiornije. A naravno za kraj moramo napisati i par viceva o istima.

Plavuša autom pregazila četiri čovjeka. Zaustavi je policajac i upita: – Jeste li vi normalni? Pregazili ste četiri čovjeka! – A koliko je dozvoljeno? – upita plavuša.

Došla plavuša s vozačkog ispita i upita drugu plavušu: – Ne kužim kako sam pala na vozačkom. Došla sam do kružnog toka, na znaku je pisalo 30 i ja sam 30 puta kružila oko znaka. Instruktor mi je rekao da sam pala. Na to će druga plavuša: – Možda si krivo brojala.

Pričaju dvije plavuše. Kaže prva: – Doktor mi je rekao da idućih par dana živim samo na jabukama. Kaže druga: – A što ako padneš?

Šta plavuša kaže kad vidi koru od banane na ulici? Jooj ne! Opet ću pasti!

Guraju se dvije plavuše na krevetu i jedna padne. Ona na krevetu pozove drugu: “Daj dođi gore, sad ima puno više mjesta.”

Koliko je potrebno plavuša da naprave kokice? Tri, jedna drži lonac, a druge dvije drmaju štednjak.

Što je plavuša u BMW-u? Dodatna oprema.

Koja je razlika između pametne plavuše i NLO-a? Ima ljudi koji su vidjeli NLO.