GDJE JE LOGIKA Zašto se nije ograničila potrošnja el. energije u Zenici?!

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

I dok su stambene jedinice i poslovni prostori na širem lokalitetu područja Nove Zenice večeras ostali bez napajanje električnom energijom zbog, kako je pojašnjeno iz Elektrodistribucije Zenica za 072info, ispada, savjesni građani se pitaju zbog čega niko u gradu nije ograničio potrošnju električne energije?

Tako se naš čitatelj, čiji je identitet poznat redakciji, pita zbog čega se u ovoj rijetkoj situaciji nadležni u Gradskoj upravi nisu odlučili uputiti dopis kojim bi se ograničila potrošnja el. energije za svijetleće reklame ali i poslovne prostore kojima u večernjim satima nije potrebna potrošnja energije.

  • Gdje je tu logika, ne razumijem? Dok su jedni večeras radili pod svijećom, drugi su se takoreći “rasipali” el. energijom i svojim šljaštećim i svijetlećim reklamama. Da ne govorim za građane koji nisu mogli koristiti grijalice, niti imali svjetlo u stanovima – pita se, između ostalog, naš čitatelj.
ČITAJ JOŠ:  Pokušaj ubistva u Zenici: Zadao mu udarac čakijom u stomak, pa staklenom bocom u lice

GODISNJICA
MARKETING