ZAŠTO SE POLIJEVAJU VODOM: Ovo je jedini video koji morate pogledati!?!

ZAŠTO SE POLIJEVAJU VODOM: Ovo je jedini video koji morate pogledati!?!

Mnogo se ovih dana raspravlja o polijevanju kantama hladne vode i izazovu ALS Ice Bucket Challenge koji je zahvatio cijeli svijet.

Polijevanje je za mnoge već prevršilo svaku mjeru i pitaju se ima li to više smisla; gledati poznate, manje poznate i nepoznate kako se po medijima i društvenim mrežama glupiraju s kantama hlade vode. Javnost je već pomalo iziritirana, a humanitarna svrha cijelog izazova kao da je pala u drugi plan.

No, na poantu cijele priče upravo je zato ‘iziritiranu’ javnost odlučio podsjetiti Anthony Cabrajal. To je u stvari jedini video koji svatko od nas treba pogledati, bar svi oni koji ne znaju što je ALS – amiotrofična lateralna skleroza, opaka bolest koja napada neurološki sustav. Bolest je progresivna, tijelo brzo propada, čovjek postane potpuno nemoćan brinuti se za sebe i vrlo brzo umire.

Anthony Cabrajal Amerikanac je koji ima 26 godina. Prije pet mjeseci dijagnosticiran mu je ALS. Istu bolest ima njegova majka, a od nje je umrla i baka.

Anthony nije želio biti patetičan. Odjeven u vruće ružičaste hlačice na kojima piše ‘Kiss my ASL’ i gornji dio bikinija, Anthony se zdušno bacio na pranje automobila te se parodirajućim seksi pokretima zalio kantom hladne vode.

Dnevnik.hr

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica