Portal 072info

ZATVOR MU TEŠKO PADA Kristijan Golubović pokušao da se ubije

Osuđeni kriminalac Kristijan Golubović nalazi se u teškom psihičkom stanju zbog čega je u noći između nedjelje i ponedjeljka nanio sebi povrede po tijelu metalnim predmetom, saznaje Kurir iz izvora iz Kazneno-popravnog zavoda u Požarevcu.

Od kada je prije mjesec stigao u zatvor na izdržavanje kazne od četiri godine, Kristijan je pokazivao znake depresije. Razgovori sa zatvorskim psihologom nisu dali rezultat. Stanje se posebno pogoršalo prošlog vikenda u dane uskršnjeg praznika.

Međutim, pravni zastupnik Kristijana Golubovića advokat Gvozden Grgur, kaže za Kurir, da je njegov branjenik u izuzetno dobrom psihičkom i fizičkom stanju.

– On je čovjek koji je 22 godine proveo na robiji i koji nikada nije pokušao samoubistvo, pa nema razloga da to uradi ni sada. On je u svijetu spremanja tužbi. Prije neki dan smo se čuli telefonom i najavio je da će tužiti sve medije koji pišu loše o njemu. Najviše su ga iznervirali naslovi da Stanija treba da ga posjeti u zatvoru i da je doživio kliničku smrt, rekao je za Kurir njegov advokat Gvozden Grgur.

Kristijan Golubović osuđen je na osam godina zatvora zbog trgovine heroinom. U istražnom zatvoru je proveo više od tri godine što mu je uračunato u izdržavanje kazne.

(Avaz)

Podijelite članak