Zavodljiva apotekarka snima nove klipove: Priznala da je sve krenulo zbog opklade sa poznatim tiktokerom

Svima poznata tiktokerka iz Kragujevca, Ana Milanović (45), zapalila je Srbiju izazovnim klipovima koje snima u svojoj apoteci. Njen sadržaj bazira se na pjevanju i plesanju u medicinskoj uniformi uz pjesme o ljekovima.

Osim zabave, Ana je imala i druge motive za svoje aktivnosti na Tiktoku. Kako piše Kurir.rs, ona se opkladila sa jednim korisnikom ove društvene mreže i tvrdila da može da skupi više pratilaca od njega.

– Ne želim to mnogo da komentarišem i da otkrivam o kome se radi, ali bilo je opklade sa jednim tiktokerom koji se hvalio kako ima mnogo pratilaca. Lijepo sam mu rekla da mogu da ih skupim više, kaže za Kurir Ana Milanović, apotekarka.

Nju prati gotovo pedeset hiljada ljudi. Zaintrigirala je mnoge, a seksi uniforma privukla je i pažnju medija.

– Sada je sve postalo baš stresno i sve je ovo jedan veliki pritisak. Nije isto kada snimam samo za Tiktok i sada kada su mediji oko mene. Ja želim da nastavim da snimam, ali su sada moji roditelji protiv toga, dok me prijatelji podržavaju, objasnila je naša sagovornica.

Ističe da je pored izazova da se stekne što veći broj pratilaca, željela da se zabavi u ovo, kako kaže, teško vrijeme.

Podsjetimo, pored atraktivnog izgleda i apoteke čija je ponosna vlasnica, Ana ima i posao u Univerzitetskom kliničkom centru, gde se kao medicinska sestra svakodnevno hvata u koštac sa koronavirusom. Kaže da voli da snima klipove, ali ne i da čita komentare.

– Uglavnom su pozitivni, ali ima i onih drugih. Ljudi nikada ne opraštaju uspjeh i uvijek će da nađu povod za uvrede i zamjerke, ali ja se na to neobazirem, rekla je.

Bez obzira na dileme, Ana je još uvijek redovna na Tik Toku. Kaže da je obožavaoce imala i prije medijske pažnje, a sada ih je još više poslije brojnih intervjua i gostovanja.

IZVORAvaz
Prethodni članakBisera Turković novim skandalom zapalila društvene mreže
Sljedeći članakPSG izbacio Bayern i plasirao se u polufinale Lige prvaka