ZAVRŠEN KONCERT ZVEZDA GRANDA: Gile priredio pravi muzički spektakl (FOTO)

ZAVRŠEN KONCERT ZVEZDA GRANDA: Gile priredio pravi muzički spektakl (FOTO)

IMG_9506

Nakon što je unio pravo osvježenje u muzičku scenu Bosne i Hercegovine i regiona, pobjednik sedme sezone takmičenja 'Zvezde Granda', Amar Jašarspahić Gile, dočekao je da svome gradu pokloni nesvakidašnji koncertni spektakl.

Koncert gradu dobrih ljudi ali i svima onima koji su mu pružali podršku tokom takmičenja bila je jedna od nagrada koju je Gile dobio kao pobjednik, a koja mu je najdraža. Bosanci i Hercegovci još jednom su se okupili, ovaj put na stadionu 'Rudar', kako bi pokazali koliko cijene i poštuju ovog mladog Kakanjca, a kojem je upravo ovaj koncert jedan od najemotivnijih događaja u njegovom životu. Kolone vozila formirale su se već oko 17.00 sati na ulazu u Kakanj, a VIP ulazi zatvoreni su sat prije koncerta što je mnogobrojne posjetioce sa kartama ostavilo ispred ulaza. Ipak, na kraju je više od cca 30.000 posjetilaca svjedočilo koncertu kakav se rijetko dešava u Kaknju, a Gile je u više navrata kazao kako se ponosi svojom publikom te im se zahvaljuje od srca. 

Pored Amara Jašarspahića, mnogobrojnoj publici predstavili su se i ostali finalisti 'Zvezda Granda' koji su također oduševili sve prisutne, interpretirajući svoje nove pjesme. Ovaj koncert u Kaknju zasigurno će dugo ostati u pamćenju, a djelić atmosfere pogledajte u fotogaleriji Benjamina Hazića.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS